Årshoroskop

2016 överblick: Du närmar dig 2016 med respekt, kära Vattuman, och gör inga stora gester under början av året. Du har gått igenom mycket under det år som ligger bakom dig, och håller fortfarande på att bearbeta dessa. Det enda du vågar leka runt med lite extra är din ekonomi. Du investerar, lägger undan, sparar, löneförhandlar och extrajobbar för att kunna bygga upp en ordentligt stabil finansiell situation. Att ta några risker nu kan löna sig. Under våren handlar mycket om jobb och framtid, och du har bra med fart och energi för att ta dig till den plats du vill. Du kan räkna med ökat ansvar om du vill ha det. Under hösten vaknar en längtan i dig att se världen, lära dig saker du alltid velat kunna, och en romans på distans blir aktuell. Det känsligaste området i ditt liv är vänskaper detta år, då vissa av dem försvinner, rinner dig ur händerna, eller att du helt enkelt saknar vänner som bor långt bort.

Kärlek & Sex: Våren bjuder inte på några stora utvecklingar när det kommer till kärlek, utan påminner mycket om hur saker varit under senare delen av 2015. Du är inte redo att ta några större risker, och håller en ganska försiktig distans till att kasta dig in i något. Vattumän i relationer har det otroligt lugnt utan vare sig drama eller oväntade händelser. Men till sommaren börjar saker spricka upp, och när hösten kommer har din storsinnade längtan vaknat. Du vill resa jorden runt med din sötnos, eller dras till individer som du upplever som balanserade, harmoniska och nästintill upplysta. Många Vattumän faller för någon som du egentligen inte borde falla för. Hösten och vintern 2016 blir ordentligt romantiska.

Jobb & Skola: Tack vare din kreativitet är det lätt för dig att hitta lösningar vad gäller alla sorters jobbsituationer detta år, och speciellt Vattumän som inte har något fast eller har behov av att fylla på kassan hittar extrajobb som är precis lagom. Under våren imponerar du på alla med din energi på jobbet. Du är nyfiken, vill lära dig allt du kan, och lär dig saker gör du garanterat. Under årets senare del fortsätter denna nyfiken, men du börjar också använda dina kunskaper för att verkligen komma någonstans. Vattumän som påbörjar en utbildning gör snabbt succé, och resor med jobbet eller skolan blir möjliga. Om du har plats för kvällskurser i ditt schema blir dessa en givande upplevelse under hösten.

Resor, flytt & förändringar: Medan du under början av året brottas med inre förändringar och låter dig själv växa mentalt utan större behov av att vare sig flytta eller resa, så kommer mer och mer av ditt liv fyllas upp av en reslängtan. Våren handlar till stor del om att hitta kontroll, acceptera förändringar du inte kan påverka och att bygga nytt där gamla mönster raserats. Till detta kan du behöva stort utrymme för vila, men under hösten blir det helt nya tongångar. Plötsligt har du ett skriande behov av att se världen och packar genast väskan. Det finns få gränser för var du kan ta dig nu, och du börjar också se världen med mer diplomatiska, konstruktiva ögon. Många kommer till dig för att få råd under andra halvan av året, och litar på dina kunskaper för att själva söka sig vidare.

Vänskap, kunskap & nöjen: Du blir alltmer noggrann med vilka du omger dig med detta år, och många vänskaper som du inte längre känner att du är på samma nivå som lägger du åt sidan. Det kan kännas svårt, tufft, rentav fel, men det finns en poäng i att ta vara på din energi och känna att du får lika mycket som du ger i dina relationer. Kanske är ni bara på olika platser just nu, och behöver utrymme för att hitta tillbaka till varandra. För många Vattumän är det just avståndet till andra som gör att vänskaper blir svårare att hålla igång. Nya relationer blir plötsligt allt viktigare, men också de mycket äldre, kompisar du inte träffat på år dyker upp och känns som de mest naturliga nu. Speciellt under hösten har du chansen att bygga nya, hälsosamma, inspirerande och lojala relationer. Var inte rädd för att göra dig själv tjänsten att satsa på de relationer du verkligen vill ha kvar detta år.

Mest romantiska perioder: Slutet av februari och början av mars blir vårens mest romantiska tid, förutom de sista dagarna i maj som tillsammans med början av juni värmer upp dig ordentligt. Juli blir magiskt, och september likaså. November och december bär på stor potential. 



Läskigt. Men stjärnorna ljög, jag ska inte ha nån romans på distans! 😅 de här var alltså mitt horoskop för 2016. 






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback