Måndag 31/12

Sista dagen för i år! Jag och baby åt upp en hel B&J och så gjorde vi halva ananasen också. Fast de är ju klart att den tredje också ville ha glass ;) Medans Axel Foley var snuten i hollywood.

En sak som är jävligt irri. Ett meningslöst problem i världen. Fixas enklast med nackskott. Men de är sjukt. Folk som har hett ut fina bilder på sitt barn eller nå egopics på sej själv och skriver sittnamn.blogg.se på hela bilden, i pannan och över kroppen och över jävla allt. De är så jävla fult. Antingen är de bara att skita i att lägga ut bilden eller så skita i att skriva över hela bilden och förstöra den. Men vissa fattar ju inte de där. Sånt stör mej. Fuck that shit. De här inlägget tog nog priset i meningslöshet. Jo förressten, jag har fått en bula sen där bilen slog mej. Fanskap.
God natt!!!






Sandra

Det gör man Linnea för att man inte vill att någon annan ska kunna sno bilden man tagit och kunna göra nått med den. Om du tex tar en bild på Elvis som är jätte fin, och så ser en annan bilden och tänker att den bilden ska jag sno och lägga upp på min blogg, och så får dom jätte bra respons för den bilden.. Då kan du inte bevisa att det är du som tagit bilden för att du inte skrivit ditt namn på bilden. Så man gör som så för att visa att man äger bilden :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback